تبلیغات

چای سبز یك نوشیدنی مفید و مصرف آن در كشورهای آسیایی بیشتر است.به طوری كه آسیایی ها روزانه حدود 3 فنجان چای می نوشند.

چای سبز موارد استفاده زیادی در درمان برخی بیماریها دارد و در معالجه برخی عفونت ها و هضم غذا مؤثر است.خاصیت سفید كننده دارد و اعصاب را تقویت می كند. برای برخی ناراحتی های چشم نیز مفید است.

 از برگ های چای سبز برای تسكین جای نیش حشرات و آفتاب سوختگی استفاده می شود. همچنین برای معالجه سرطان سینه و ناحیه گردن، سرطان روده بزرگ و راست روده و سرطان تخمدان مفید است. شما می توانید یك قاشق چایخوری برگ چای سبز را داخل یك فنجان آب جوش بریزید و بگذارید مدت 3 دقیقه دم بكشد بعد آن را میل كنید برای سلامتی شما مفید است.چای سبز در درمان سرطان پروستات مؤثر است:سرطان پروستات جزو شایعترین سرطان در مردان است. البته این سرطان را باید با بزرگ شدن خوش خیم پروستات افتراق داد كه نیاز به جراحی دارد ولی افراد زیادی مستعد به سرطان پروستات هستند.

آخرین تحقیقات نشان می دهد كه مواد شیمیایی موسوم به پلی فنون ها كه در چای سبز وجود دارد از پیشروی سرطان پروستات می توانند جلوگیری كنند. این تحقیقات فعلاً در حد آزمایشگاهی است. تحقیقیات نشان می دهد كه عوامل به وجود آورنده سرطان پروستات سالها قبل از به وجود آمدن آن فعال می شوند و مراحل شیمیایی خاصی را سپری می كنند.

به طور كلی سرطان پروستات در سنین بالای 50 بروز می كند ولی می توان از سالها قبل از آن جلوگیری كرد. چای سبز از یك سری تغییرات شیمیایی در سلولهای پروستات كه باعث می شود به سلولهای سرطانی تبدیل شوند جلوگیری می كند. هدف پزشكان ایجاد این تغییرات20 تا 25 سال قبل از بروز سرطان است كه می تواند تأثیر زیادی در كاهش میزان آن ایجاد كند.ـ چای میزان چربی را كاهش می دهد و پژوهشگران چینی می گویند كه تأثیر چای سبز در كاهش چربی بدن به مراقبت بیشتر از چای سیاه است.

چای (tea) چای ماده ای به نام تئین دارد كه آرامبخش است.. تئین در جذب اشعه ماوراء بنفش بسیار مؤثر است. از این ماده در تولید كرمهای ضد آفتاب استفاده می شود و از سوختن پوست در اثر نور خورشید جلوگیری می كند.

چای برای تسكین ناراحتی های چشمی مفید است.چای نوشیدنی سالمی است كه خواص تغذیه ای و ضد پیری آن و نیز ارزانی و دسترس پذیری آن برای تمام اقشار جامعه قابل چشم پوشی نیست اما از لحاظ امنیت غذایی یك خصلت منفی دارد و آن كاستن جذب آهن در بدن است. به همین علت باید از چای با اضافه كردن شیر استفاده كنید. راه دیگر این است كه چای را چه سرد و چه گرم با افزودن آب لیمو یا انداختن تكه ای لیمو در آن (همراه غذا یا بین وعده های غذا) میل كنید.ـ بر اساس نتایج پژوهشی در آمریكا، نوشیدن چای(سیاه یا سبز)سلامت لثه ها را حفظ می كند و به سبب داشتن ماده فلوراید از پوسیدگی دندان جلوگیری می كند.